On Time Fit

On time fit djeluje pod tvrtkom Master support d.o.o. koja promiče zdrav način života kroz tjelovježbu, pravilnu i raznovrsnu prehranu, masaže i aromaterapiju što obuhvaća kompletnu brigu za vlastito tijelo i duh. Tim koji djeluje u On time fitu je educiran i stručan, te na taj način daju kvalitetnu pomoć i podršku svojim klijentima. Konstantnim educiranjem i radom na sebi primjenjuju novostečena znanja i vještine u radu sa klijentima što rezultira zadovoljnim, samouvjerenim i sretnim klijentima tj. osobama.

Dugogodišnjim iskustvom u radu u fitnesu osmislili smo novi način vježbanja u kojem su funkcionalni treninzi sa sportskim rekvizitima podjeljeni na više postaja gdje se uz pomoć tablet uređaja izvodi demonstrirana vježba (svaki tablet-postaja sadrži drugu vježbu). Savjetovanje u prehrani radi lakšeg postizanja zadanog cilja vježbača.

Aromaterapija i masaža uključuju sportsko medicinsku masažu, aromamasažu, savjetovanje za poboljšanje kvalitete života te praktične radionice primjene aromaterapije u vlastitom domu.