Online coaching

Online coaching! Što je to?

Zamislite da imate svog osobnog fitnes trenera. Svog osobnog fitnes trenera koji će vam složiti program treninga koji lako možete pratiti preko naše besplatne aplikacije. Složiti program prehrane i često ono najvažnije motivirati vas da ne odustanete prije nego ostvarite svoj cilj.

Prednost ovog načina treniranja je veća dostupnost trenera kako u komunikaciji tako i cijenom. Online coachingom možete trenirati bilo gdje, kod kuće, u vašoj omiljenoj teretani ili u prirodi. Trenirati možete kada to vama odgovara, a ako nešto zapne ili se pojave bilo kakve nejasnoće samo kontaktirate mene osobno.  Ako niste sigurni izvodite li vježbu pravilno možete mi poslati i video na kojem izvodite vježbu. Trening se programira točno prema Vama i Vašim željama, mogućnostima i trenutnom fizičkom stanju.

Trener sam više od 12 godina, a iskustva u teretani, treninzima i prehrani imam i duže. S velikom većinom svojih klijenata treniram konstantno 3, 5, pa i 10 godina. U teretani sam se nagledao i naslušao svega :).  Ovim pristupom želim omogućiti svima da dobiju pravu informaciju iz prve ruke.

Kako sve funkcionira?

  1. Javite se mailom i zatražite svoj upitnik: E-mail info@ontimefit.eu. Putem Instagrama ili Messengera. Ili na broj 095 8477 980 preko Vibera ili Whatsappa.
  2. Ispunite upitnik za program treninga i prehrane nakon čega napravim program prilagođen Vama, Vašem stanju i potrebama.
  3. Preuzmete našu besplatnu aplikaciju s video demonstracijom i detaljnim uputama za pravilno izvođenje svake pojedine vježbe, rasporedom u tjednu, mjesecu i ostalim informacijama koje puno olakšavaju treniranje.

Ovo je obostrana suradnja u kojoj nakon što napravim cijeli program Vi morate odraditi svoj dio posla :) a to je trenirati i pravilno se hraniti, a ja ću vam pomagati tijekom cijelog tog razdoblja. Za vrijeme naše suradnje po potrebi možemo prilagođavati prvobitni program, naročito program prehrane tako što Vi šaljete svoj osvrt na dosadašnji period.

Dominik Bezak, Viši trener finesa